Over Uniek

Ik ben Margit de Ruijter. Ik werk als haptotherapeut en haptonomisch fysiotherapeut in mijn praktijk in de Zwolse wijk Westenholte. Mensen van alle leeftijden zijn welkom. Ook geef ik trainingen en coaching op locatie in de gezondheidszorg, gericht op fysieke belasting en afstemming met cliënten.

 

Jij mag zijn en worden wie je bent

Ik kijk naar je vanuit de gedachte dat ieder mens uniek is en dat je mag zijn én worden wie je bent. Groeien betekent voor mij mogen bijleren in plaats van moeten afleren. Ook als trainer en coach baseer ik mij op haptonomische principes, zoals respect, contact maken, invoelen, afstemmen, uitnodigen en lichaamstaal interpreteren. Hierdoor word jij uitgenodigd jouw eigen mogelijkheden in te zetten. 

 

Van cliënten hoor ik dat ik betrokken ben en warmte uitstraal. Ze vinden het prettig dat ze zichzelf mogen zijn. Cliënten ervaren hierdoor de ruimte om te vertellen wat hen bezighoudt. Ik geef jou de ruimte om je in jouw tempo en op jouw moment te ontwikkelen. Daarbij geef ik ruimte aan emoties, waarbij ik naast je sta. Met vragen daag ik je uit een laagje dieper te gaan. 

 

In mijn logo zie je twee personen. Ik heb ze ingekleurd met een vingerafdruk. Voor mij staat dit beeld symbool voor het uniek zijn van ieder mens. De twee personen zijn samen in beweging, vanuit contact met elkaar.

 

Opleidingen en achtergrond

Mijn opleidingen heb ik gevolgd aan de Academie voor Haptonomie in Doorn en de Deventer Academie voor Fysiotherapie. Ik werk al ruim dertig jaar als fysiotherapeut in de gehandicaptenzorg. Sinds 2015 combineer ik dit met mijn praktijk Haptonomie Uniek. 

Als fysiotherapeut ben ik BIG-geregistreerd en sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Ik ben daarnaast GZ-Haptotherapeut en lid van de Vereniging van Haptotherapeuten.

 

Ik ben geboren in 1962, ben getrouwd en heb twee volwassen dochters. Ik heb een kerkelijke achtergrond en houd van buitenactiviteiten en lezen. 

Ieder mens is uniek en ontwikkelt zich in relatie tot de ander/Ander en de wereld.
(gebaseerd op
op de joodse filosoof Martin Buber)
vvh_logo_svg.png
kngf.jpg

Haptonomie Uniek, Margit de Ruijter | Penninkruidweg 70, 8042 NS Zwolle | 06 52 833 583contact@haptonomie-uniek.nl


AGB-code Haptonomie Uniek: 04059792
AGB-code haptonomische fysiotherapie: 04848481 | BIG nummer 89034883304
AGB-code haptotherapie: 90106986 


Lees hier de privacyverklaring | © 2019 Haptonomie Uniek | Website door IDcommunicatie